Elins akvareller

Freadals gård 8-10 juli 

Favorit i repris, sommarutställning på vackra Freadals gård i Åsa, Halland. Jag ställer ut tillsammans med den begåvade silversmeden Annika Holmstén. Vi kör fredag till söndag den 8-10 juli och du hittar dit med bil eller pendeltåg till Åsa från Göteborg. Passa på att käka lunch eller fika i den fina trädgården!
Se länk nedan för mer info om Freadals och hur du hittar dit.

Tidigare utställningar 

Gunnebo slott 29 april-1 maj 2022.

Under valborgshelgen och första maj ställde jag ut på vackra Gunnebo slott tillsammans med Eva Magnusson som gör fantastiska skulpturer i lera samt Annika Holmstén med sina underbara silversmycken. Utställningen hade namnet ”Naturlikt I färg och form”, eftersom vi alla tre hämtar inspiration från naturen i vår konst. Detta var verkligen en rolig utställning som troligtvis repriseras valborg 2023… 

Klicka på länk nedan för mer information om Gunnebo slott.

  Hitta till Gunnebo slott

  Gunnebo slott ligger i Mölndals kommun, och nås via bil på ca 10 minuter från Mölndals centrum och med buss 753 från Mölndals centrum.

  Bild lånad av Mölndals stads hemsida.

  • Tagg 3

  Freadals gård

  Under 2021 hade jag två utställningar på Freadals gård i Åsa.
  Nedan syns några verk som ställdes ut och såldes.

  Björkar i vår

  50x70

  Vårkväll i Bohuslän

  50x70

  Hus i grön vind

  40x50

  Fotsteg i norrsken

  40 x 50

  Konstriket 

  Jag är med i föreningen konstriket som är en konstförening för konstnärer från Alingsås, Mölndal, Partille , Lerum och Härryda kommun. Varje höst i oktober har konstriket dels en samlingsutställning på Partille herrgård, dels ställer vi ut i våra respektive ateljéer eller liknande. Besökaren åker själv runt till konstnärernas ateljéer eller samlingslokaler utifrån en karta. Se mer information på Konstrikets hemsida. 2022 deltar jag inte i konstriket.
  • Tagg 3